Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κάνει πιο σημαντικά πράγμα από το The Crown»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κάνει πιο σημαντικά πράγμα από το The Crown»

«Πήρα πολλά χρήματα από αυτό, όμως για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζω η σκηνή που εμφανίζομαι κόπηκε»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την πολυσυζητημένη συμμετοχή του στο The Crown αλλά και για το γεγονός ότι η μοναδική σκηνή που θα τον βλέπαμε να παίζει στη σειρά δεν προβλήθηκε ποτέ.

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Μπιμπίλα για το The Crown

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στην συμμετοχή του στην σειρά του Netflix, The Crown, τόνισε ότι για τον ίδιο η συμμετοχή αυτή δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, καθώς κατά τη διάρκεια της πορείας του έχει κάνει «πολύ σημαντικότερα και σπουδαία πράγματα»

«Αυτό ήταν κάτι που από την αρχή εμένα δεν με απασχολούσε. Τα κανάλια το κάνανε μεγάλο θέμα και εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω με το συμβόλαιο εχεμύθειας που είχα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συνέχισε λέγοντας ότι πήρε πολλά χρήματα από αυτή την δουλειά και σάστισε αναφέροντας ότι ούτε ο ίδιος γνώριζε γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ η σκηνή που φαινόταν. Επίσης, υπενθύμισε πως δεν τον αγχώνει όλο αυτό γιατί θεωρεί σημαντικότερες κάποιες άλλες συνεργασίες του.

«Πήρα πολλά χρήματα από αυτό, όμως για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζω η σκηνή που εμφανίζομαι κόπηκε. Το όνομά μου έπαιξε κανονικά στους τίτλους. Κόπηκε η σκηνή ή επειδή βγήκε μεγάλο το επεισόδιο όπως γίνεται συχνά ή γιατί κάποιος άλλος λόγος τους επέβαλε να κόψουν τη σκηνή».

«Δεν με απασχολεί γιατί για μένα δεν ήταν κάτι το φοβερό. Το είχα πει από την πρώτη στιγμή και δεν το λέω τώρα που κόπηκε η σκηνή. Έχω κάνει πολύ σημαντικότερα και σπουδαία πράγματα και να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δει και ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε ότι αφού προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς όπως ενημερώθηκε από την casting director της σειράς, επειδή ήταν πάρα πολλές οι σκηνές που έπρεπε να μπουν στο επεισόδιο, χρειάστηκε να γίνει και δεύτερο μοντάζ και να φύγουν κάποια παραπάνω πλάνα που είχαν γυριστεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί η δική του σκηνή, κατά την οποία θα υποδυόταν τον Γιάννη Λάτση την ώρα που υποδέχεται τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα με τα δύο παιδιά τους, στη θαλαμηγό «Alexander» το καλοκαίρι του 1992 στην Ιταλία. Βέβαια, το όνομα του πέρασε κανονικά στους τίτλους του πρώτου επεισοδίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024