Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντι Μαρία φωνάζει «παρών» ενόψει Ολλανδίας

Ο Ντι Μαρία φωνάζει «παρών» ενόψει Ολλανδίας

Ο Άνχελ Ντι Μαρία συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της εθνικής Αργεντινής και τέθηκε στη διάθεση του Λιονέλ Σκαλόνι για τον μεγάλο προημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία.

Έναν πολύ σημαντικό λόγο για να χαμογελά έχει πλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, μιας και στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (7/12) είδε τον Άνχελ Ντι Μαρία να παίρνει κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα, ενόψει του σπουδαίου προημιτελικού απέναντι στην Ολλανδία.

Θυμίζουμε πως ο εξτρέμ της Γιουβέντους, απουσίασε από το παιχνίδι του γύρου των «16» με την Αυστραλία, εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος που αντιμετώπιζε (τη θέση του στο αρχικό σχήμα είχε πάρει ο Πάπου Γκόμες), όμως τώρα δείχνει πως είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια του Μέσι και των συμπαικτών του απέναντι στους Οράνιε.

Τα ΜΜΕ από την Αργεντινή αναφέρουν πως αν ο Ντι Μαρία βρίσκεται στο 100% θα επιλεχθεί από τον Σκαλόνι για να βρεθεί στην επιθετική γραμμή της «αλμπισελέστε» μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, Γκόμες, Μαρτίνες και Άλβαρες να διεκδικούν την τελευταία θέση στο αρχικό σχήμα.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024