Η Ισπανία γνώρισε απρόσμενο αποκλεισμό στη φάση των «16» του Μουντιάλ από το Μαρόκο με την αποστολή της «Φούρια Ρόχα» να επιστρέφει στη Μαδρίτη… λειψή.
Νωρίτερα από το αναμενόμενο, η εθνική Ισπανίαςεπέστρεψε…σπίτι της, μετά το χθεσινό αποκλεισμό στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Μαρόκο, στη διαδικασία των πέναλτι.
Οι Ισπανοί διεθνείς, έφυγαν σήμερα στις 08:00 από το Πανεπιστήμιο του Κατάρ, όπου έμεναν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μουντιάλ, για να πάνε στο αεροδρόμιο και να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη, όπου έφτασαν στις 5:40 μ.μ., στο αεροδρόμιο Barajas.
Μόνο 14 παίκτες μαζί με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες και τον προπονητή Λουίς Ενρίκε, πέταξαν για τη Μαδρίτη. Στο αεροπλάνο, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, επιβιβάστηκαν οι:
Οι υπόλοιποι από τους Ισπανούς διεθνείς, σύμφωνα με την Mundo deportivo, έμειναν στη Ντόχα, προκειμένου να βρεθούν με τις οικογένειές τους και θα ταξιδέψουν μόνοι τους.
??? Caras largas y abrazos de despedida en el regreso de la Selección a España tras caer eliminados en el Mundial de #Qatar2022
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.