
Τροχαίο προκάλεσε μποτιλιάρισμα στον κόμβο Λ.Ποσειδώνος – Λ.Κηφισού τα ξημερώματα
Ουρές σχηματίστηκαν μετά τις 2:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης λόγω τροχαίου στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Λεωφόρο Κηφισού.
Ασυνήθιστη για την ώρα κίνηση και μποτιλιάρισμα αντιμετώπισαν μετά τις 2:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης όσοι κατευθύνονταν από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος προς τη Λεωφόρο Κηφισού.
Όχημα προσέκρουσε στις μπάρες
Ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν λόγω τροχαίου που συνέβη στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του Μοσχάτου. Όχημα έπεσε στις προστατευτικές μπάρες και τυλίχθηκε στις φλόγες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.
Στο σημείο μετέβησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα και όπως ήταν λογικό έκλεισε ο δρόμος.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε ΙΧΕ όχημα, στη συμβολή της λεωφ. Ποσειδώνος με τη λεωφ. Κηφισού, ρεύμα προς Λαμία, στο Μοσχάτο. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 7, 2022
- Διοικητικό Εφετείο: Προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση στις εγκαταστάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας
- Φιλοπάππου: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες και τους τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο
- Ο Μπομπ Όντενκιρκ θέλει να θυμάστε ότι «η ζωή είναι μια μάταιη φάρσα – και το μόνο που μένει είναι να γελάς»
- Πανζουρλισμός στο Ηράκλειο κατά την υποδοχή του ΟΦΗ: Αποθέωση, συνθήματα και ζεϊμπέκικο με την κούπα (vids, pics)
- Υποκλοπές: Νέο καμπανάκι για το σκάνδαλο Predator – 31 αδικήματα παραγράφηκαν σε 20 μέρες, λέει ο Χρ. Κακλαμάνης
- Κοινωνικός Τουρισμός: Παρατείνεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας η προθεσμία για τις αιτήσεις


