Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Νέος γύρος επεισοδίων μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στην οδό Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη: Νέος γύρος επεισοδίων μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στην οδό Λαγκαδά

Επεισόδια σημειώνονται σε διάφορες περιοχές ανάμεσα σε Ρομά και αστυνομικούς μετά τον σοβαρό τραυματισμό 16χρονου από πυροβολισμό αστυνομικού.

Περίπου 15 άτομα επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης, έχουν βγάλει κάδους στο οδόστρωμα και έχουν βάλει φωτιές μ’ αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διακοπεί και στα δύο ρεύματα.

Κυκλοφοριακό πρόβλημα

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο επιτηρούν από απόσταση, ενώ παράλληλα δημιουργούν παρακάμψεις έτσι ώστε ν’ αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο οποίο είχαν εμπλακεί και λεωφορεία του ΟΑΣΘ, όπως μεταδίδει το grtimes.gr.

Δείτε ακόμα – Θεσσαλονίκη: Μολότοφ στο κτίριο της Οικονομικής Αστυνομίας στον Δενδροπόταμο

Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν στον Δενδροπόταμο, στη Χαλκηδόνα, στην οδό Πόντου κοντά στο κτίριο της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών και στον καταυλισμό «Αγία Σοφία», στον δήμο Θερμαϊκού στο ύψος του καταυλισμού «Τσαΐρια».

Εκκληση

Εκκληση σε όποιον είδε κάτι στο προχθεσινό περιστατικό με την καταδίωξη και τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά έκανε ο δικηγόρος του Θεόφιλος Αλεξόπουλος. Τόνισε, μάλιστα, πως το αφήγημα περί προσπάθειας εμβολισμού του περιπολικού από τον 16χρονο καταρρέει από τα ίδια τα περιστατικά.

«Η αστυνομική βία είναι παρούσα και μάλιστα όχι σαν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά για μία εν ψυχρώ επίθεση εις βάρος ενός ανήλικου για το τίμημα των 20 ευρώ. Ο αστυνομικός αυτός γνώριζε πολύ καλά ποιος είναι ο δράστης. Γνώριζε πολύ καλά ότι αυτός που καταδίωκε δεν πλήρωσε το τίμημα των 20 ευρώ, ο λόγος που κλήθηκαν να κάνουν αυτή τη σύλληψη ήταν για το συγκεκριμένο περιστατικό» είπε στην ΕΡΤ ο κ. Αλεξόπουλος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024