Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κορινθίου: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινο, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν...»

Μαρία Κορινθίου: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινο, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν…»

Αναβάλλεται η παράσταση «Τζόρνταν»

Η Μαρία Κορινθίου μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε πως η παράσταση «Τζόρνταν» αναβάλλεται για λόγους υγείας.

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο από τις προετοιμασίες που κάνει κάθε φορά για τον μονόλογο που σκηνοθετεί ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, γράφοντας πως η σωματική της αντοχή χτύπησε «κόκκινο» και αυτό την οδήγησε να πάρει την απόφαση να σταματήσει το έργο.

«Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινο»

«Το JORDAN μου, η Σίρλευ μου… κομμάτι μου. Ένα έργο σπουδαίο, μοναδικό και υπερβολικά δύσκολο και απαιτητικό. Κάθε φορά στην σκηνή, όταν «ενώνομαι» με την Σίρλευ, όταν η ψυχή μου αγγίζει την ψυχή της Σίρλευ, αφήνω τα κομμάτια μου, με πόνο, με κόπο…γίνομαι χίλια κομμάτια ……και κάθε φορά μετά την παράσταση προσπαθώ να τα ξανακολλήσω αυτά τα κομμάτια, να επαναφέρω την ψυχή μου στο σώμα μου, που απλόχερα προσφέρω, και προσπαθώ να επανέλθω στο δικό μου κέντρο, στη Μαρία.

Δυστυχώς αυτή η παράσταση είναι τόσο σκληρή, όσο σκληρή μπορεί να γίνει όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα και εκεί όμως να επιμένω να μην δίνω σημασία στα σωματικά «σημάδια».

Έπιασα κόκκινο και φυσικά το σώμα διαμαρτυρήθηκε εντόνως. «Άκουγα», αισθανόμουν, αλλά ήλπιζα ότι όλα καλά είναι. Εντέλει το σώμα αποφάσισε, άσχετα αν η ψυχή μου είναι «εκεί»… τραβάω χειρόφρενο λοιπόν, αφήνω την λατρεμένη μου Σιρλείτσα να ξεκουραστεί… μαζί και εγώ.

Όσοι έχουν δει την παράσταση απλά ξέρουν. Σας λατρεύω και επιφυλάσσομαι, για την Σίρλευ, για τον Τζόρτναν, για εσάς. “Φως, αυτό είναι φως Τζόρνταν, φως, δεν είναι όμορφο; Πάει να πει πως ο Θεός σου χαμογελάει Τζόρτναν!» έγραψε η Μαρία Κορινθίου στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε κινδυνεύουν με αποκλεισμό έως ενός χρόνου! (pics+vid)

Με «βαριά καμπάνα» απειλούνται πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε εξαιτίας του «ξύλου» με οπαδούς της Τράμπζονσπορ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024