
Βόλος: 21χρονος έπεσε ξαφνικά σε κώμα και μετά από λίγο πέθανε
Θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια του θανάτου του
Μία απίστευτη τραγωδία με έναν νέο μόλις 21 ετών συνέβη στον Βόλο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Όπως έγινε γνωστό, ένα νέο παιδί, μόλις 21 ετών, έπεσε σε κώμα ενώ βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο άτυχος νέος , όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πέθανε την Παρασκευή και με τον αιφνίδιο θάνατό του βύθισε στην θλίψη και στον πόνο τους οικείους του, αλλά και την τοπική κοινωνία για τον απροσδόκητο χαμό του.
Η σορός του Α.Σ θα βρίσκεται στο Κοιμητήριο του Δήμου Βόλου, στη θέση Κούκος, αύριο Τρίτη από τις 10:00 έως τις 10:45 για το τελευταίο “αντίο” και στη συνέχεια θα μεταφερθεί για αποτέφρωση στη Ριτσώνα.
Από την Αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια του θανάτου του.
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Γιατί έρχομαι»
- Ουκρανία: Διαθέτει αμυντικά και επιθετικά drones μεγάλης εμβέλειας, λέει ο υπουργός Αμυνας
- Μιλγουόκι Μπακς: Ο Τέιλορ Τζένκινς θα είναι ο νέος προπονητής των «Ελαφιών»
- Γιορτή σήμερα 24 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



