Το όνομα του είναι, Έντσο και σε ηλικία 13 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ναι ο γιος του θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον μπακ του Ολυμπιακού,Μαρσέλο ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα και ας αγωνίζεται σε διαφορετική θέση, αυτή του… επιθετικού.
Το 13χρονο τέκνο του Βραζιλιάνου παικταρά είχε τρελάνει… κόσμο με τα κατορθώματα του στις μικρές ομάδες των Μαδριλένων, με τους ιθύνοντες της «Βασίλισσας» να τον ανταμείβουν με το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ο Έντσο αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει ήδη περάσει σε μπόι τον πατέρα του (1.74) και φαίνεται ότι έχει πάρει αρκετά πράγματα από τον διάσημο μπαμπά.
Μάνατζερ του είναι ο Μαρσέλο, ενώ ο Έντσο διαθέτει τόσο την ισπανική, όσο και τη βραζιλιάνικη υπηκοότητα και δεν έχει ακόμα μπει στη διαδικασία να επιλέξει τη χώρα που ενδέχεται να εκπροσωπήσει μελλοντικά σε διεθνές επίπεδο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.