
Μυθική δήλωση από τον Μίλικ: «Χρειαζόμαστε σκούτερ για να σταματήσουμε τον Εμπαπέ»
«Τρέμουν» τον Εμπαπέ οι Πολωνοί. και ο Αρκάντιους Μίλικ προτείνει έναν... ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης του Γάλλου σούπερ σταρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το μεγάλο όπλο της εθνικής Γαλλλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την άμυνα της Πολωνίας στον αυριανό αγώνα για τη φάση των «16» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Ο Αρκάντιους Μίλικ σε δηλώσεις του για τον τρόπο που πρέπει να βρει η ομάδα του για να σταματήσει τον διάσημο άσο των «τρικολόρ» απάντησε αφοπλιστικά:
Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Βραζιλία!
«Χρειαζόμαστε ένα σκούτερ! Μόνο έτσι μπορείς να τον προλάβεις όταν ανοίγει μπροστά του την μπάλα. Σοβαρά τώρα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ταχύτατοι στην άμυνα μας για να μπορέσουμε να τον περιορίσουμε.
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε. Πιστεύω πως χρειάζεται ομαδική δουλειά στην άμυνα για να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε μακριά από την εστία μας», τόνισε ο διεθνής άσος της Γιουβέντους.
- Νάσος Αθανασίου: Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο – «Άνθρωπος ευαίσθητος, βαθιά καλλιεργημένος και προσηνής»
- Η Charli xcx μας συστήνει τη θρυλική παρέα της (και το νέο της άλμπουμ)
- Λουτράκι: Συναγερμός για άντρα που αγνοείται – Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών
- Σε ισχύ τα νέα πρόστιμα για τη μετακίνηση χωρίς εισιτήριο στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης όλο τον Μάιο
- Πάτρα: «Νομίζαμε ήταν πλάκα» λένε οι φίλοι του 17χρονου που σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα του σε τροχαίο



