Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο (17:00), στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλου του Κατάρ, με τον Πάουλο Μπέντο να δίνει σε ένα ακόμα ματς φανέλα βασικού στον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική 11άδα της Νότιας Κορέας, ενώ αντίθετα ο Ουί-Τζο είναι στον πάγκο και πιθανότατα να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, όπως έγινε στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Γκάνα.

Το σημερινό παιχνίδι με την Πορτογαλία είναι καθοριστικό για την πορεία της Νότιας Κορέας στο φετινό Μουντιάλ, καθώς για να προκριθεί χρειάζεται νίκη απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά δεν της φτάνει μόνο αυτό. Οι Ασιάτες θέλουν να έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Ουρουγουάη, εάν οι Λατινοαμερικάνοι νικήσουν την Γκάνα, είτε καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Αφρικανούς, σε περίπτωση ισοπαλίας. Τη δεδομένη στιγμή η Νότια Κορέα έχει 2-3 γκολ, ενώ η Γκάνα είναι στο 5-5 και η Ουρουγουάη στο 0-2.

Μετά από δύο αγώνες, η Πορτογαλία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με 6 και ακολουθεί η Γκάνα με 3, ενώ Νότια Κορέα και Ουρουγουάη έχουν από 1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 6
ΓΚΑΝΑ 3
Ν.ΚΟΡΕΑ 1
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1

Η ενδεκάδα: