
Κρήτη: Νεογνό με κοροναϊό μεταφέρεται εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ
Σήμερα το μεσημέρι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα οι ιατροί να κρίνουν αναγκαία τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.
Τη μεγαλύτερη μάχη προκειμένου να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή δίνει νεογνό μόλις λίγων ημερών που νοσεί με κοροναϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το κοριτσάκι περίπου 25-35 ημερών μεταφέρεται εσπευσμένα από το Βενιζέλειο στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Το κοριτσάκι που εμφάνισε συμπτώματα της νόσου covid19 πριν μερικές ημέρες βρίσκονταν νοσηλευόμενο στο Βενιζέλειο ωστόσο σήμερα το μεσημέρι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα οι ιατροί να κρίνουν ως απόλυτη αναγκαία τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.
- Διαβάστε επίσης: Βόλος: Από σπάνιο στέλεχος πνευμονιόκοκκου πέθανε το 1,5 ετών βρέφος
Άμεσα σήμανε συναγερμός τόσο στα δύο νοσοκομεία όσο και στο ΕΚΑΒ για την ταχύτερη μεταφορά του κοριτσιού που παλεύει με την πιο ύπουλη νόσο των ημερών μας για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή.
- Δυτική Όχθη: Ιταλία, Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία καλούν το Ισραήλ να σταματήσει τους εποικισμούς
- Φενέρμπαχτσε: Η 12άδα των Τούρκων για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- Έφτασαν στο «Τ-Center» Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος (vid)
- Ήρθε η ώρα να επισκεφθούμε ένα νεολιθικό κτίριο ηλικίας 4.500 ετών στο Στόουνχεντζ
- Ιράν: Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με τις ΗΠΑ
- Συνελήφθη χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής – Έβλεπε συνδρομητικά και ταινίες χωρίς να πληρώνει συνδρομή