Σπίτι με το Mega: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίνο
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε και για την φιλία του με το Νίνο
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τους οποίους συνδέει μία δυνατή φιλία. Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο συναντιούνται στη σκηνή και μας προσκαλούν σε μία βραδιά που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε στο χρόνο, να νιώσουμε δυνατά συναισθήματα και να χορέψουμε στους ρυθμούς των μεγάλων τους επιτυχιών.
Για τον Θοδωρή Φέρρη ήταν ένα όνειρο να βρεθεί στο «Σπίτι με το MEGA», ενώ μίλησε για τη φιλία που τον συνδέει με τον Νίνο.
«Ήταν ένα μικρο όνειρο να κάνω το «Σπίτι με το MEGA. Με τον Νίνο είμαστε φίλοι, συμβουλεύεται ο ένας τον άλλον, θα μπορούσα να τον αποκαλέσω και μέντορα».
«Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια έφυγα από το Fame Story», θυμήθηκε ο Νίνο και στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του: «Οι δυο ωραιότερες στιγμές μου ήταν που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, δεν μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, δεν με έχουν δει ποτέ νευριασμένο».
Η Αποστολία Ζώη δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα» πως στον Νίνο θαυμάζει τη ψυχή του, ενώ στον Θοδωρή Φέρρη τη φωνή του.
«Ο Θοδωρής Φέρρης είναι η φωνή, ο Νίνο είναι μία αγνή ψυχή, ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα», είπε ο Γρηγόρης Πετράκος, ενώ ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε πως βλέπει μεγάλη καριέρα στους δύο τραγουδιστές.
«Τον Νίνο τον ξέρω σαν τραγουδιστή και τον θαυμάζω. Έχω κάνει παρέα με τον Θοδωρή Φέρρη, τον γουστάρω πολύ, είναι ωραίος», είπε ο Μανώλης Κονταρός.
Η Τζούλι Μασίνο δήλωσε συγκινημένη που μετά από 20 χρόνια βρίσκεται μαζί με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Νίνο και ο Θοδωρής Φέρρης, ενώ ο Αντώνης Γούναρης τους θεωρεί πλέον παιδιά του.
«Τον Νίνο τον έβλεπα στο Fame Story όταν ήμουν στο νήπιο, τον Θοδωρή Φέρρη τον λατρεύω», είπε η Ματίνα Ζάρα, ενώ η Χριστίνα Μηλιού ανέφερε πως συνδέεται πολύ και με τους δύο τραγουδιστές.
- Κικίλιας στη συνάντηση με Γκίλφοϊλ: «Συνεργασία με ΗΠΑ σε θέματα λιμενικών υποδομών, ναυτιλίας και ασφάλειας»
- Πάθη, αλήθειες και απομυθοποιήσεις: Οι «Γυναίκες στο Ντιβάνι» επιστρέφουν
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»
- ΕΕ: Η Σύνοδος Κορυφής για τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει συμφωνία
- Άρτα: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας που μετέφερε λάδια στην Ιονία Οδό – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός
- Δένδιας: Η Ευρώπη χρειάζεται 20 χρόνια για να αποκτήσει σοβαρές Ένοπλες Δυνάμεις
- ΚΥΣΕΑ με θέμα εξοπλιστικά, SAFE και διεθνείς εξελίξεις
- Πορτοκαλί Τιμολόγια: Όφελος έως 18% στο ρεύμα για τις επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)













































![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442