
Γιάννης Πλούταρχος – Πάολα κάνουν πρεμιέρα στο «Fever»
Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα, δύο καταξιωμένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες με σπουδαία καριέρα, πρωταγωνιστούν σε μία μοναδική συνεργασία κορυφής στο θρυλικό «Fever», από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!
Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και σταθερά αγαπημένος του κοινού, συναντά πρώτη φορά επί σκηνής την Πάολα, την σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της με την «εκρηκτική» σκηνική παρουσία, σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη που θα συζητηθεί και θα «μαγέψει».
Μαζί τους:
Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός, και η Άσπα, το next big thing της ελληνικής δισκογραφίας, που οι επιτυχίες της διαδέχονται η μία την άλλη.
Συμμετέχει ο ταλαντούχος Biasted Beast.
Από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, τα βράδια μας γίνονται ανεπανάληπτα, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα στον ανακαινισμένο και πλήρως ανανεωμένο χώρο του «Fever»!
Info
«Fever», Λαγουμιτζή 25, Αθήνα
Facebook: https://www.facebook.com/FeverOfficialGroup
Instagram: https://www.instagram.com/fever_athens
- Αγώνας δρόμου προς τα κάτω: Ο κίνδυνος του καθεστώτος «EU Inc» για τα εργασιακά δικαιώματα
- Liberland: Ο Τζάστιν Σαν και το crypto μικρο-έθνος όπου η εξουσία αγοράζεται με tokens – Όχι στη δημοκρατία, όχι στη φτώχια
- Ο Γκόρντον άνοιξε το σκορ για την Αγγλία! (vid)
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Αναβλήθηκε η απόφαση για το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Δεν υπήρξε ομοφωνία των «27»
- Ο Κολίνα απάντησε στον Ντεσάν: «Σίγουρα ο διαιτητής ήταν υψηλού επιπέδου»
- Ο επικίνδυνος απολιτίκ αχταρμάς του Αλέξη Γεωργούλη που δεν αποκλείει να κατέβαινε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής






