Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «δίψα» του Σωκράτη «οδηγός» για τον Ολυμπιακό

Η «δίψα» του Σωκράτη «οδηγός» για τον Ολυμπιακό

Ο Παπασταθόπουλος που τα έχει πετύχει όλα στην καριέρα του δείχνει τον δρόμο σε όλη την ομάδα…

Διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του με μια καριέρα ζηλευτή. Καριέρα που πέτυχε τα πάντα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Έπαιξε σε Μουντιάλ και έφτασε μια ανάσα από την 8αδα, έπαιξε σε Ευρωπαϊκά, τίμησε το εθνόσημο όσο λίγοι. Έπαιξε στο Καμπιονάτο, την Μπουντεσλίγκα και την Πρέμιερ Λιγκ. Στην μεγάλη Μίλαν, αρχηγός στην σπουδαία Ντόρτμουντ, βασικό μέλος στο μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας του στην Άρσεναλ.

Το… κοντέρ γράφει ήδη 538 παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο και κάτι λιγότερο από 44.000 λεπτά συμμετοχών! Με 90 συμμετοχές με την Εθνική μας. Με παραστάσεις και εμπειρίες που έχουν ζήσει ελάχιστοι συμπατριώτες του, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Με παρουσία σε δύο εκ των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, την ΑΕΚ στα πρώτα του επαγγελματικά χρόνια και τον Ολυμπιακό τον οποίο υπηρετεί από τον Ιανουάριο του 2021. Έχοντας ήδη πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα, συνεχίζοντας με την ίδια «δίψα» που είχε όταν κατακτούσε την Ευρώπη με το ταλέντο του.

Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, περί ου ο λόγος, το ποδόσφαιρο ήταν πάντα το πάθος του και μέσα από το αστείρευτο ταλέντο που διέθετε κατάφερε να φτάσει σε τοπ επίπεδο όπου ελάχιστοι Έλληνες ποδοσφαιριστές το έχουν πετύχει.

Μπορεί πλέον να βαδίζει προς το φινάλε μιας άκρως επιτυχημένης καριέρας όμως η «δίψα» του για επιτυχία και διάκριση είναι αυτή που ξεχωρίζει. Βασικό μέλος της ομάδας του Μίτσελ ο Σωκράτης γνωρίζει καλά πως θα πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του όχι απλά για να μπορέσει ο ίδιος να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο αλλά και να μεταδώσει στην υπόλοιπη ομάδα αυτή την θέληση.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το τελευταίο ματς πριν την διακοπή, ο Σωκράτης είχε τραυματιστεί με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα τουλάχιστον. Δεν θα ήταν δηλαδή στην προετοιμασία στην Ισπανία που από την περασμένη Δευτέρα έχει «στρατοπεδεύσει» ο Ολυμπιακός.

Και όμως, ο Σωκράτης είναι στην Εστεπόνα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ακολουθεί μέρος του προγράμματος δείχνοντας πως θα είναι σύντομα πανέτοιμος. Μια εξέλιξη που εξέπληξε τους πάντες καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός «νίκησε» τον χρόνο και πλέον είναι δεδομένο πως θα είναι διαθέσιμος πολύ πιο γρήγορα. Το σημαντικότερο πως φώναξε παρών στην προσπάθεια αντεπίθεσης που ξεκινάει μέσα από την προετοιμασία στην Ισπανία ο Ολυμπιακός, εκεί όπου ο Μίτσελ χωρίς την πίεση των συνεχόμενων αγώνων μπορεί να δουλέψει όπως ακριβώς θέλει για να έχει πανέτοιμο τον Ολυμπιακός στην επανέναρξη των υποχρεώσεων του.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024