Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέο ξέσπασμα Κανέλο Άλβαρες: Έβρισε και τον Αγουέρο λόγω Μέσι – Ρόλο «πυροσβέστη» ο Φάμπρεγας

Νέο ξέσπασμα Κανέλο Άλβαρες: Έβρισε και τον Αγουέρο λόγω Μέσι – Ρόλο «πυροσβέστη» ο Φάμπρεγας

Ο Κανέλο Άλβαρες αφού τα έβαλε με τον Λιονέλ Μέσι μετά το πλάνο με την φανέλα του Μεξικού στο πάτωμα στα αποδυτήρια, σειρά πήρε τώρα και ο Σέρχιο Αγουέρο, τον οποίο και έβρισε μέσω Twitter. Να σβήσει την «φωτιά» ανέλαβε ο Σέσκ Φάμπρεγας.

Μπορεί η αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό να τελείωσε, η κόντρα ωστόσο του Κανέλο Άλβαρες με τον Λιονέλ Μέσι καλά κρατεί ενώ στην «εξίσωση» μπήκε και ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Μεξικάνος πυγμάχος είχε γίνει έξω φρενών με τον Αργεντινό GOAT μετά από ένα πλάνο με την φανέλα του Μεξικού στο πάτωμα των αποδυτηρίων της Εθνικής Αργεντινής θεωρώντας πως ο σούπερ σταρ της Παρί  χρησιμοποίησε την φανέλα ως σκούπα. Μάλιστα τον απείλησε να τον σπάσει στο ξύλο αν τον πετύχει μπροστά του.

Ο Σέρχιο Αγουέρο  βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί τον κολλητό του φίλο και από ότι φαίνεται την πλήρωσε και αυτός. Συγκεκριμένα εξήγησε πως όλες οι φανέλες στα αποδυτήρια καταλήγουν στο πάτωμα για πλύσιμο ωστόσο ο Κανέλο φαίνεται να μην τον πιστεύει και να του επιτίθεται φραστικά μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα ο  Άλβαρες απάντησε στο Tweet του Αγουέρο γράφοντας: «Κι εσύ, μπάσταρδε; Μου έγραφες ‘αχ Κανέλο’ και τώρα κλαίγεσαι. Υποκριτή μπάσταρδε!»


Ένας ακόμη καλός φίλος και πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι μπήκε στην μέση να εξομαλύνει την κατάσταση. Ο λόγος για τον Σέσκ Φάμπρεγας, ο οποίος ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν ξέρεις τον άνθρωπο, ούτε ξέρεις πώς λειτουργούν τα αποδυτήρια ή τι γίνεται μετά από έναν αγώνα. ΟΛΕΣ οι φανέλες, ακόμη κι αυτές που φοράμε εμείς οι παίκτες, καταλήγουν στο πάτωμα και πάνε για πλύσιμο. Ειδικά όταν πανηγυρίζεις μια σημαντική νίκη».

Το αυτί του Άλβαρες δεν φαίνεται ωστόσο να «ιδρώνει» καθώς ο Μεξικάνος παρά τα λεγόμενα Αγκουέρο και Φάμπρεγκας  ανέβασε στα social media fake φωτογραφία που παρουσιάζει δήθεν το Instagram του Μέσι να σφουγγαρίζει το πάτωμα με φανέλα του Μεξικού ο 32χρονος πυγμάχος σχολίασε: «Π@@@@ας γιε!».

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024