Η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κατέθεσε ότι «ουδέποτε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παρενέβη στο έργο της».

Με την κατάθεση της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου έκλεισε πριν από λίγο ο κύκλος των μαρτύρων κατηγορητηρίου στο Ειδικό Δικαστήριο ενώπιον του οποίου δικάζονται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η άλλοτε επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς Ελένη Τουλουπακη.

Η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κατέθεσε ότι «ουδέποτε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παρενέβη στο έργο της», και πρόσθεσε πως ούτε οι συνάδελφοί της Ελένη Ράικου και Παναγιώτης Αθανασίου της είχαν μιλήσει για οποιαδήποτε παρέμβαση στο έργο τους εκ μέρους του κατηγορούμενου.

Διαβάστε επίσης: «Η Ελένη Ράικου έκανε μια ηρωική έξοδο» κατέθεσε η Ξένη Δημητρίου

Σε σχετική ερώτηση για την κομματική ταυτότητα που της είχε αποδώσει η Ελένη Ράϊκου, η μάρτυρας απάντησε:

«Όχι μόνο δεν έχω κομματική ταυτότητα, αλλά δε με χωράει κανένα κόμμα, είμαι ένα ελεύθερο άτομο που έχω θυσιαστεί για τη Δικαιοσύνη. Αν επιλέχθηκα από την τότε κυβέρνηση είναι ίσως γιατί το έργο μου και τις δράσεις μου στις φυλακές, στο ΚΕΘΕΑ, και με τα ανήλικα, τις γνώριζε ο τότε υπουργός. Γιατί ο κ. Παρασκευόπουλος ήταν και αυτός καθηγητής και ήξερε. Αν είπε τέτοιο πράγμα η κ. Ράϊκου, τότε γιατί έκανα τόσες παραγγελίες σε βάρος τόσων ανθρώπων που καταγγέλλονταν από την αντιπολίτευση. Είχα κάνει τόσες τόσες προκαταρκτικές».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr