Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λύγισε στον αέρα γνωστή ελληνίδα δημοσιογράφος - «Έλεγα πώς με άφησε...»

Λύγισε στον αέρα γνωστή ελληνίδα δημοσιογράφος – «Έλεγα πώς με άφησε…»

Τι ήταν αυτό που την τάραξε;

Η Νάνσυ Παραδεισάνου παραχώρησε μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη μαζί με τη μητέρα της, η οποία μένει στη Θεσσαλονίκη, εκεί από όπου κατάγεται και έζησε τα πρώτα της χρόνια.

Στη συνέντευξη που προβλήθηκε στο Happy day την Τρίτη οι δυο τους μίλησαν πολύ ειλικρινά για τη σχέση τους, αλλά και για άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της Νάνσυς.

Αυτό, που δεν ξέραμε και αποκάλυψε για πρώτη φορά στη κάμερα η Παραδεισανού είχε να κάνει με ένα τροχαίο, που είχε στα 28 της, κάτι που δεν ήθελε να αναφέρει δημόσια τα προηγούμενα χρόνια για να μην το ακούσει η γιαγιά της, η οποία ήταν ακόμα εν ζωή.

«Είχα ένα τροχαίο, όταν ήμουν 28 χρονών, στην Αθήνα. Όταν χτύπησα και με πήγαν στο νοσοκομείο, έλεγα από μέσα μου ευτυχώς το πρωί έχω μιλήσει με τη μαμά μου και δεν θα χρειαστεί να την ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο, οπότε δεν θα της πω κάτι» είπε αρχικά.

«Αφού πήρα εξιτήριο, την πήρα από τον δρόμο και της είπα ότι είχα ένα ατύχημα και ότι είμαι καλά. Ήμασταν με μηχανή, δε φορούσα κράνος, πέρασε ένα αυτοκίνητο με στοπ και σύρθηκα με όλο μου το σώμα» τόνισε η Νάνσυ, ενώ νωρίτερα την είδαμε να δακρύζει δημόσια θυμούμενη τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα και την ημέρα, που άφησε τη Θεσσαλονίκη.

Η συγκίνηση της Νάνσυ Παραδεισανού

«Επειδή ήξερα ότι η Νάνσυ κατέβαινε στην Αθήνα για καλό σκοπό και για την πρόοδό της, προφανώς δεν υπήρχε καμία αντίδραση. Και μάλιστα κατεβήκαμε μαζί, φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ήμασταν και τυχερές, γιατί εκείνη την ημέρα είχαν απεργία τα βενζινάδικα. Κουβαλούσαμε τα μπιτόνια στο αυτοκίνητο» δηλώνει η μητέρα της δημοσιογράφου με τη Νάνσυ να συγκινείται:

«Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, δεν είχα κατέβει για πάντα. Είχα κατέβει για τρεις μήνες. Ήρθα για ένα Σαββατοκύριακο με τη μαμά μου και μετά αυτή έφυγε και έλεγα πώς με άφησε» είπε δακρυσμένη η Παραδεισανού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024