
Γιώργος Λιάγκας: Το ειρωνικό σχόλιο για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου
Τι είπε ο παρουσιαστής
Εκτενή αναφορά στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έκανε για ακόμη μια μέρα ο Γιώργος Λιάγκας, με τον παρουσιαστή να πετάει «καρφιά» προς τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα.
Συγκεκριμένα, ενώ αναφερόταν στον διαγωνισμό της εκπομπής του, ο οποίος έχει ως έπαθλο χρηματικό ποσό, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.
- Διαβάστε επίσης: «Αρνούμαι να το πιστέψω» – Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με νέα μαρτυρία για την «Κιβωτό»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δώσουμε λεφτά σήμερα. Εμείς τα δίνουμε και σε άλλους δεσμεύτηκαν. Αν θέλει να πάει ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα σήμερα να πάρουν λεφτά, δεν μπορούν. Εκτός κι αν έχουν μαύρα πουθενά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
«Τώρα, αν πάνε σε τράπεζα, δεν θα βρουν γιατί έχουν δεσμευτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Ήταν κάτι αναμενόμενο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.
Δείτε το βίντεο
https://youtu.be/HTjuqQ7D_Yw
- The Expla-in Project | Προς τι το διεθνές «παραλήρημα» γύρω από την Οδύσσεια;
- «Συμφώνησε προφορικά με τη Μοντερέι ο Πινέδα»
- Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σήμερα η Αφροδίτη Νέστορα – Απολογείται ο τρίτος κατηγορούμενος
- Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στο κανάλι του Ισθμού της Κορίνθου
- Πέθανε η Μάρω Κοντού σε ηλικία 92 ετών
- ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να εκλέξει γραμματέα – Μπαράζ ανεξαρτητοποιήσεων




