Irene Cara: Πέθανε η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια των «Flashdance» και «Fame»
Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου
Πέθανε σε ηλικία 65 ετών η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια Irene Cara, η οποία, μεταξύ άλλων, είχε ερμηνεύσει τους τίτλους της ταινίας Flashdance, ενώ είχε συμμετάσχει στο Fame.
Η Cara έγινε ευρύτερα γνωστή για το τραγούδι και τη σύνθεση της μελωδίας της ταινίας Flashdance του 1983, ενώ τρία χρόνια νωρίτερα είχε παίξει και στο μιούζικαλ Fame.
Η είδηση του θανάτου της γίνεται γνωστή από τη διαφημίστριά της, Judith Moose. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία.
«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνω εκ μέρους της οικογένειάς της τον θάνατο της Irene Cara» αναφέρεται στο μήνυμα που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και παραγωγός απεβίωσε στο σπίτι της στη Φλόριντα. Τα αίτια του θανάτου της είναι προς το παρόν άγνωστα και θα ανακοινωθούν όταν υπάρξουν διαθέσιμες πληροφορίες» συμπληρώθηκε στην ίδια ανακοίνωση.
«Η οικογένεια της Irin ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της καθώς ανταπεξέρχεται το πένθος της. Ήταν μια υπέροχα προικισμένη ψυχή, της οποίας η κληρονομιά θα ζει για πάντα μέσα από τη μουσική και τις ταινίες της» αναφέρθηκε στο μήνυμα.
Το 1984 κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το τραγούδι «What a Feeling» της ταινίας Flashdance.
- Η Disney επενδύει 1 δισ. στην OpenAI και ανοίγει το «θησαυροφυλάκιο» χαρακτήρων στο Sora
- Συναγερμός στο Χαμόγελο του Παιδιού – Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας στα Πετράλωνα
- Φαρίντ: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός με πίστεψε» (vid)
- Χριστούγεννα: Πότε σταματούν τα μαθήματα και κλείνουν τα σχολεία
- Νέα στοιχεία για το φονικό στα Βορίζια στη διάθεση των Αρχών – Αίτημα για 4 νέους μάρτυρες
- Με αυτογκόλ του Μουκουντί η Σαμσουνσπόρ ανοίγει το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ! (vid)





