
Σεισμός στα Δωδεκάνησα: Δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ
Σε θαλάσσια περιοχή το επίκεντρο του σεισμού
Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στην Κάρπαθο και τη Ρόδο, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 57,6 χιλιόμετρα ενώ το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται σε θαλάσσια περιοχή 63 χιλιόμετρα Νότια και Νοτιανατολικά της Ρόδου.
Η εικόνα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Παρουσία Zαχαράκη οι εργασίες – «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»

