Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Secret. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφαση της να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως επικεφαλής συνδυασμού και να διεκδικήσει τον ∆ήµο Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά και στο διαζύγιο της από τον Γιώργο Πατούλη.

Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού είχε «σκάσει» τον Μάρτιο του 2021, με την ίδια να το επιβεβαιώνει σε πρωινή εκπομπή.

«Αντιμετωπίζουμε μία κρίση. Όμως αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα και θέλω να χωρίσω από το Γιώργο… Ελπίζω και ο Γιώργος, ο περιφερειάρχης να βλέπει με το ίδιο μάτι ακριβώς την κοινή μας πορεία των 35 χρόνων. Αγαπώ τον άνδρα μου. Είμαι συνοδοιπόρος και βοηθός σε ότι αποφασίσει να κάνει» είχε εξομολογηθεί.

Πλέον, περισσότερα από ένα χρόνο αργότερα οι σχέσεις ανάμεσα τους έχουν φτιάξει.

Στην συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως το διαζύγιο τους έχει βγει και είναι συναινετικό.

Η αποκάλυψη για το διαζύγιο Μαρίνας – Γιώργου Πατούλη

Ο χωρισµός σας από τον Γιώργο Πατούλη είχε απασχολήσει πολύ έντονα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώµη. Πλέον σε ποιο στάδιο βρίσκεται αναφορικά µε την έκδοση του διαζυγίου και τη σχέση σας;

Το διαζύγιό µας έχει βγει εδώ και έναν χρόνο περίπου. Είναι συναινετικό και έχουµε πάρα πολύ καλή σχέση εγώ και ο Γιώργος.

Έχετε κάνει γνωστό πως θα διεκδικήσετε τη δηµαρχία στον ∆ήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια, δεδοµένου ότι ο νυν δήµαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει τον δήµο. Η επαφή µου µε τους κατοίκους τόσο της Λυκόβρυσης όσο και της Πεύκης, η θητεία µου τα τελευταία χρόνια στα σχολεία των περιοχών αυτών, η γνώση του έργου που έχει επιτελεστεί, καθώς και όλων όσα πρέπει να γίνουν ακόµα µε ώθησαν να διεκδικήσω τη δηµαρχία. Επίσης, σηµαντικό ρόλο έπαιξε η θετική ανταπόκριση των συνδηµοτών µου, οι οποίοι µέσα από την καθηµερινή επαφή που έχω µαζί τους µε οδήγησαν να λάβω την απόφαση να βγω µπροστά ως επικεφαλής και να διεκδικήσω τον δήµο.

Ποια ήταν η αντίδραση του κ. Πατούλη σε αυτή την απόφασή σας;

Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριμένη προοπτική, και µάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήµο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr