Ορισμένα ΜΜΕ υποδεικνύουν ως αποστολέα τον επικεφαλής της μισθοφορικής ομάδας Wagner, Yevgeny Prigozhin, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία.

Η εφημερίδα Telegraph μετέδωσε πως μια «ματωμένη» βαριοπούλα σε θήκη για βιολί εστάλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την σφραγίδα της Wagner. Αμέσως μετά τις εξελίξεις στο Ευρωκοινοβούλιο και τον χαρακτηρισμό της Ομάδας Βάγκνερ ως «τρομοκρατική οργάνωση», μια βαριοπούλα καλυμμένη με ψεύτικο αίμα εστάλη σε εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το πρωί της Πέμπτης.

Ορισμένα ΜΜΕ υποδεικνύουν ως αποστολέα τον επικεφαλής της μισθοφορικής ομάδας Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν (Yevgeny Prigozhin), αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία.

Ομάδα που διατείνεται πως είναι φιλικά προσκείμενη στην Wagner παρείχε περισσότερες πληροφορίες ισχυριζόμενη πως ο Πριγκόζιν δήλωσε με αιχμηρό τρόπο: «Πριν η διαδικασία αυτή τεθεί σε νομική ισχύ, μου δόθηκε εντολή να υποβάλω μια ενημέρωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Μέσα στη θήκη του βιολιού διακρίνεται μια μεταλλική βαριοπούλα με ξύλινη λαβή. Στο μεταλλικό μέρος της βαριοπούλας διακρίνεται η ένδειξη Wagner Group γραμμένη στα ρωσικά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr