Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πίτερς: «Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι με την Άλμπα»

Πίτερς: «Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι με την Άλμπα»

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να εμφανιστούν πιο συγκεντρωμένοι.

H άμυνα στο transition της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν ο τομέας στον οποίο υστέρησε ο Ολυμπιακός χθες (22/11), στην ήττα των «ερυθρόλευκων» στο Ισραήλ, όπως δήλωσε ο Άλεκ Πίτερς την επομένη, κατά τη Media Day της ομάδας του Πειραιά πριν τον αυριανό (24/11, 21:00) εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, για τη 10η αγωνιστική της Euroleague.

«Είμαι σίγουρος πως αύριο θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό και θέλω να ελπίζω πως θα είναι ένα στοιχείο που θα μας βοηθήσει να νικήσουμε», σχολίασε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ πριν το ματς με τη γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά, ο Άλεκ Πίτερς δήλωσε για τον αγώνα με τη Μακάμπι που προηγήθηκε και αυτόν με την Άλμπα που έπεται:

«Μερικές φορές το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί μετά από μια ήττα είναι να παίξεις αμέσως έναν αγώνα», σχολίασε ο Άλεκ Πίτερς. «Και εμείς έχουμε αυτή την ευκαιρία με τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα. Ελπίζουμε να κάνουμε πολλά πράγματα που δεν κάναμε στην χθεσινή αναμέτρηση».

Όσον αφορά στο «κλειδί» της αναμέτρησης, σύμφωνα με τον Αμερικανό φόργουορντ θα είναι η άμυνα των «ερυθρολεύκων» στο transition παιχνίδι της γερμανικής ομάδας:

«Στην Ευρωλίγκα όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και η Άλμπα δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι η καλύτερη στη Λίγκα στο transition.

Κάτι το οποίο μας δυσκόλεψε ήταν να παίξουμε άμυνα στο transition. Είμαι, όμως, σίγουρος πως αύριο θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό και θέλω να ελπίζω πως θα είναι ένα στοιχείο που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024