
Γέννησε η Αντιγόνη Ψυχράμη – Δεύτερη φορά μπαμπάς ο Δημήτρης Μακαλιάς
Καταιγισμός ευχών από τους συνεργάτες τους
Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τη χαρμόσυνη είδηση να ανακοινώνεται στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» από τη Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της.
Η έναρξη της εκπομπής ήταν ιδιαίτερη, ενώ στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.
«Έχουμε κοιμηθεί λίγο, όπως καταλαβαίνεις και από τη φωνή. Είναι δύσκολα τα πρώτα 24ωρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι και πολύ κουρασμένοι. Είναι υπέροχο. Είμαστε πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστούμε πολύ. Μας συγκινείτε πολύ. Η μπέμπα δεν έκλαψε, μόνο εγώ και η Αντιγόνη κλαίγαμε. Μοιάζει πολύ η μικρή στον γιο μας, είναι σαν να βλέπουμε τον Χάρη. Βέβαια, είναι το λιγότερο που μας απασχολεί» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.
Δείτε το απόσπασμα
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η επέλαση των 15χρονων startupper
- ΕΣΥ: Τα δάκρυα απόγνωσης της ειδικευόμενης παιδιάτρου και ο υπουργός Υγείας που βλέπει «επικοινωνιακά παιχνίδια»
- Παραιτείται το Δημόσιο από όλα τα ένδικα μέσα κατά των αποζημιώσεων για τα Τέμπη
- Έντονη ανησυχία στη Ρεάλ: Ο Ταβάρες αποχώρησε για τα αποδυτήρια λόγω τραυματισμού (vid)
- Αντίρρηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ κατά της χρήσης από την Τουρκία του όρου «Τουρκικά Στενά»
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο τροποποιεί τους εκλογικούς κανόνες – Περιορίζει τα δικαιώματα ψήφου των μειονοτήτων
