
Σε αυτό το κανάλι η μετάδοση του αγώνα Μεξικού – Πολωνίας
Τα τεράστια προβλήματα με το ΑΝΤ1+ συνεχίζονται, με τον ΑΝΤ1, μετά το Δανία-Τυνησία, να ανακοινώνει πως και το Μεξικό-Πολωνία θα μεταδοθεί δωρεάν από το ελεύθερο κανάλι.
Τρίτη ημέρα για το Μουντιάλ του Κατάρ και τα προβλήματα με τις μεταδόσεις των αγώνων από το συνδρομητικό ΑΝΤ1+ συνεχίζονται, αφού και το παιχνίδι της Αργεντινής με το Σαουδική Αραβία είχε συχνές διακοπές με τους συνδρομητές να αδυνατούν να το παρακολουθήσουν και το «μαύρο» να κυριαρχεί στην οθόνη τους.
Το γεγονός αυτό οδήγησε τον τηλεοπτικό σταθμό να αλλάξει το πρόγραμμά του κι ενώ το Μεξικό-Πολωνία που ξεκινάει στις 18:00 επρόκειτο να μεταδοθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού, τελικά θα είναι ελεύθερο για όλους τους τηλεθεατές.
Παράλληλα, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τον αγώνα και από το σάιτ του ΑΝΤ1, antenna.gr.
- Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ με Γεωργιάδη για την ευρωπαϊκή εισαγγελία – «Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα»
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Παραδοχή πρώην Αμερικανού πρέσβη: «Λυπάμαι, το Ιράν ξέρει καλύτερα τη διπλωματία από τη χώρα μου» – Η τακτική «Μοχάμεντ Άλι»
- Βουλή: Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας η κυβέρνηση – Οι μεγάλες υποθέσεις που πολιορκούν το Μαξίμου



