Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές: Πολύωρη κατάθεση έδωσε στην Εισαγγελία ο Βαξεβάνης

Υποκλοπές: Πολύωρη κατάθεση έδωσε στην Εισαγγελία ο Βαξεβάνης

Ο Κώστας Βαξεβάνης έδωσε στοιχεία για όσα έχουν δημοσιευτεί για την υπόθεση των υποκλοπών στην εισαγγελία

Στοιχεία για την υπόθεση των υποκλοπών έδωσε στη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του ο εκδότης της εφημερίδας Documento και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, οποίος εξετάστηκε ενώπιον των εισαγγελέων πρωτοδικών Αγγελικής Τριανταφύλλου και Κώστα Σπυρόπουλου , οι οποίοι διενεργούν την ποινική προκαταρτική εξέταση.

Ο εκδότης , η εφημερίδα του οποίου εδώ και τρεις βδομάδες παραθέτει στοιχεία και λίστες προσώπων που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τέθηκαν υπό παρακολούθηση κυρίως μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator, μετέβη στο εισαγγελικό γραφείο στις 11 το πρωί συνοδευόμενος από τον συνήγορο του και υπεύθυνο του Τομέα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μαντζουράνη.

Η κατάθεση του κ. Βαξεβάνη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στην εισαγγελική λειτουργό απαντήσεις και στοιχεία για όσα έχουν δημοσιευθεί σχετικά με τις υποκλοπές .

Αποχωρώντας από την Εισαγγελία ο κ. Βαξεβάνης δήλωσε πως:

«Σε πρώτη δόση κατέθεσα στοιχεία επί πέντε ώρες. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι από τον Ιούλιο 2022, πριν γίνει γνωστό ότι παρακολουθείται ο Νίκος Ανδρουλάκης έφυγαν πενήντα και πλέον πρόσωπα από την ΕΥΠ τα οποία τώρα επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους. Γιατί επέστρεψαν; Αυτοί είναι ο πυρήνας και αυτούς πρέπει να ψάξουν».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024