
Επίθεση Γιόβιτς σε Παναθηναϊκό: «Όταν ήμουν έτοιμος να παίξω επέλεξαν να πάνε στα playoffs με άλλα πλέι μέικερ»
Ο Στέφαν Γιόβιτς μίλησε για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας αιχμές για τους «πρασίνους».
Ο Στέφαν Γιόβιτς πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό και με δηλώσεις του, άφησε αιχμές για τους «πρασίνους».
Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ πέταξε μπηχτή για το «τριφύλλι» και το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε στο τέλος της σεζόν.
Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε τραυματίας ο Μαγκουάιρ από το Αγγλία – Ιράν
«Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή. Είχαμε συμφωνήσει και συνέβη κάτι το διαφορετικό. Πέντε ημέρες πριν φτάσω στην Ελλάδα, άφησαν ελεύθερο τον Κέντρικ Πέρι.
Έτσι έπαιξα σε εννέα ματς σε διάστημα ενός μήνα. Και δεν ήμουν έτοιμος. Και όταν άρχισα να βρίσκω ρυθμό, τραυματίστηκα ξανά» ανέφερε ο Γιόβιτς στην «Mozzart Sport» και συνέχισε:
«Στο Κύπελλο γλίστρησα σε ένα διαφημιστικό και τραυματίστηκα στον προσαγωγό. Όμως όταν έγινα καλά και επέστρεψα στην ενεργό δράση, αποφάσισαν να συνεχίσουν με δύο άλλα πλέι μέικερ στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Και έτσι έγινε…»
- Άρης Betsson: Η συνάντηση με τον Τσους Μπουένο και η προοπτική της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα
- Κρήτη: «Ζούσαμε με τον φόβο» λένε οι συγγενείς του 20χρονου – Οι απειλές και οι απόπειρες κατά του Νικήτα
- ΠΑΣΟΚ: Διεθνές ρεζίλι στο ποδαρικό της τουριστικής σεζόν – Κατέρρευσε σκάλα επιβίβασης στο αεροδρόμιο του Αράξου
- UFO στην Ελλάδα: Η κυβέρνηση Τραμπ δημοσίευσε βίντεο – Στο φως αρχεία του Πενταγώνου
- Εξακόσια άτομα αφέθηκαν στην ηδονή ενός δημόσιου φιλιού – «Μετά την πανδημία έμοιαζε απαγορευμένο»
- Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στου Ζωγράφου
