
Ο Salt Bae απαντά στις κριτικές με… μια «χρυσή» μπριζόλα – Μετά τον σάλο για τον λογαριασμό των 161.000 ευρώ
Δεν καταλαβαίνει τίποτα!
Να μην πτοείται από την «βροχή» αρνητικών σχολίων για τον λογαριασμό των 161.000 ευρώ που πλήρωσαν πελάτες στο εστιατόριό του στο Άμπου Ντάμπι εμφανίστηκε ο τούρκος σεφ, Νουσρέτ, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει… με μια χρυσή μπριζόλα.
Συγκεκριμένα ο Salt Bae, όπως έχει γίνει γνωστός ο τούρκος σεφ, χάρη στον τρόπο με τον οποίο αλατίζει τα κρέατα που σερβίρει, ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram με μια μπριζόλα καλυμμένη με φύλλα χρυσού 24 καρατίων.
«Federal Bank» έγραψε ο Νουσρέτ στη λεζάντα του βίντεο που φαίνεται να είναι τραβηγμένο σε μια από τις κουζίνες των εστιατορίων του.
Το βίντεο με την χρυσή μπριζόλα ήρθε λίγες ημέρες μετά το… μεγάλο φαγοπότι σε εστιατόριο στο Άμπου Ντάμπι για το οποίο ο ίδιος ο τούρκος σεφ εμφανίστηκε εκστασιασμένος από τον λογαριασμό των 161.550 ευρώ, όσων, δηλαδή, θα μπορούσε να κοστίζει ένα διαμέρισμα 80 τ.μ στην Αθήνα.
Όπως έγραψε, μάλιστα, αναρτώντας την σχετική απόδειξη: «η ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή».
Την άποψή του ωστόσο δεν φάνηκε να συμμερίζονται όλοι οι ακόλουθοί του, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που άσκησαν κριτική για την ενέργειά του.
«Το πιο υπερεκτιμημένο μέρος» σχολιάζει ένας ακόλουθός του. «Ξεκάθαρη ληστεία» σχολιάζει ένας άλλος.
Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νουσρέτ απέφυγε να αποκαλύψει ποιοι ήταν εκείνοι που πλήρωσαν το εξωφρενικό ποσό των 161.550 ευρώ για να φάνε στο μαγαζί του.
Εκτός από τα ορεκτικά και τις «χρυσές» μπριζόλες ο πελάτης άνοιξε και δυο μπουκάλια κρασί Petrus 2009 και πλήρωσαν σε ντιράμ 200.000 (52.541 ευρώ). Αυτό το κρασί στη κάβα έχει 6.000 ευρώ το μπουκάλι.
- Η Λατινοπούλου «ξεπλένει» τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον 20χρονο στο Άργος
- Δίκη Τεμπών: «Τη συμπόνια δεν τη θέλουμε» – Μικρή ένταση μεταξύ συνηγόρου κατηγορουμένων και Ασλανίδη – Πλακιά
- Τα συλλυπητήρια του ΠΑΣΟΚ για τον θάνατο της Μάρως Κοντού – «Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της»
- Η «αναγέννηση» του πάρκου Μηνά Πατρικίου στη Θεσσαλονίκη
- Ασπρόπυργος: Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη σε επιχείρηση ανακύκλωσης
- Η FIFA μετατρέπει το ημίχρονο σε «half time show» – Με διακοπή 30 λεπτών ο τελικός του Μουντιάλ




