
«Κλείδωσαν» τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Κύπρο
Τρία φιλικά θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη «μίνι» προετοιμασία που θα ακολουθήσει στην Κύπρο. Ποιες είναι οι ομάδες.
Αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις και την αναχώρηση για την Κύπρο όπου θα πραγματοποιηθεί μια «μίνι» προετοιμασία, μετράνε οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς μέσα στην επόμενη εβδομάδα, καθώς στις 28/11 θα αναχωρήσουν για την Κύπρο όπου θα παραμείνουν για δέκα ημέρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι το «τριφύλλι» θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.
Γνωστές τελικά έγιναν και οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει για αρχή τη Χαποέλ Μπερ Σεβά την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη, πριν αναμετρηθεί με την Πάφο (4 Δεκεμβρίου) και τη Σαλαμίνα (7 Δεκεμβρίου).
- Έλληνες επιστήμονες στους φιναλίστ για το Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη
- Φάμελλος: Να αποτελέσει η ιστορική μνήμη και η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων βάση της Ειρήνης
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι εξεταστικά κέντρα των Ειδικών Μαθημάτων – Οδηγίες για τους υποψήφιους
- Παπαδάκη, συνήγορος Σπίρτζη: Ο χειρισμός της υπόθεσης των υποκλοπών από τον Τζαβέλλα συνιστά παραδοχή
- Παναθηναϊκός: Πως έγινε η επιλογή του Γιάκομπ Νέστρουπ
- Η μοναδική κληρονομιά του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι




