«Βόμβα»: Κόβεται μετά από 7 χρόνια εκπομπή που σαρώνει
Τι έχει συμβεί;
Ένα από τα πιο αγαπητά προγράμματα του κοινού για αυτή τη σεζόν, αλλά και τις προηγούμενες, όπως έχει αποδειχθεί, είναι το The Voice.
Ωστόσο, ο τηλεοπτικός σταθμός φέτος, φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι γενικότερα πολύ χαμηλά και έτσι τα στελέχη του συζητούν για τις αλλαγές που θα έρθουν από την επόμενη χρονιά.
Ο μουσικός διαγωνισμός, λοιπόν, είναι ένα από τα σόου που πιθανώς θα διακοπούν και αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν προβολής του.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από την Real, ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε συζητήσεις για να αντικαταστήσει την συγκεκριμένη εκπομπή με έναν άλλο διαγωνισμό από το παρελθόν, ο οποίος σχετίζεται επίσης με την μουσική.
Με ποιο σόου θα αντικατασταθεί το The Voice του χρόνου
Πρώτο πρώτο στη λίστα βρίσκεται το Fame Story που παλαιότερα έκανε «χαμό», ενώ όσον αφορά την παρουσίαση του, ο Νίκος Κοκλώνης έχει έρθει σε επαφή με τον Νίκο Μουτσινά και συζητούν για όλα όσα θα συμβούν στο μέλλον σχετικά με ποιος θα βρίσκεται μπροστά στις κάμερες.
- Σε πτώση ξανά η Wall Street – Η ενέργεια προβληματίζει τους επενδυτές
- Γιορτή σήμερα 14 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκλάντμπαχ – Σαν Πάουλι 2-0: Πήραν το ντέρμπι παραμονής οι γηπεδούχοι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]
- Τορίνο – Πάρμα 4-1: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής (pic)






