Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Επιχείρηση «κλειστές» άμυνες

Άρης: Επιχείρηση «κλειστές» άμυνες

Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, στον τρόπο παιχνιδιού των κιτρίνομαυρων απέναντι σε ομάδες που παίζουν μαζική άμυνα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Άρη στη μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα, ήταν η αδυναμία του να διασπάσει «κλειστές» άμυνες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κιτρίνομαυροι έχασαν βαθμούς απέναντι σε ομάδες, που επέλεξαν να παίξουν μαζική άμυνα.

Με εξαίρεση την αναμέτρηση με τη Λαμία και το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άρης δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του και έχασε πολύτιμους βαθμούς.

Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας, όμως, συνήθως αυτή ήταν ανούσια και δεν μπορούσε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία. Έφτανε εύκολα έξω από την αντίπαλη περιοχή, εκεί, όμως έλειπε, συνήθως το «καθαρό» μυαλό και η σωστή τελική πάσα.

Όταν τα κατάφερνε, μάλιστα, εκεί συναντούσε το άλλο μεγάλο πρόβλημα, αυτό της εκμετάλλευσης των ευκαιριών. Με τη βελτίωση στις στημένες φάσεις, να έπαιξε σημαντικό ρόλο στα ματς με τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άγγλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, χωρίς, να έχει, πλέον την πίεση των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024