Ομάδα αγνώστων εισέβαλαν το πρωί της Πέμπτης σε σουπερμάρκετ της Πάτρας και αφού αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με το tempo24.news 20 περίπου άτομα μπήκαν σε σουπερμάρκετ στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Κεφαλληνίας στην Πάτρα και αφαίρεσαν πλήθος προϊόντων.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).