Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Κρυφή συνάντηση για Πέτρο και Ελισάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Κρυφή συνάντηση για Πέτρο και Ελισάβετ στο μοναστήρι

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στο επόμενο επεισόδιο της σειράς

Η δραματική σειρά Μαύρο Ρόδο, που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές από την πρώτη ημέρα προβολής της, επιστρέφει την Κυριακή (20/11) στις 22:40 στο MEGA, με ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το spoiler, o Πέτρος δεν είναι ικανοποιημένος από την κουβέντα του με την Ελισάβετ και γι’ αυτό αποφασίζει να μπει νύχτα στο μοναστήρι για να την συναντήσει.

Τι άλλο θα δούμε

Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει την γνώμη της. Όλοι στην Γερακιάνη προσπαθούν να βρουν τον κάτοχο της ταυτότητας. Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο.

Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει στην μητέρα της να πάνε στην Γερακιανή να χαλαρώσουν, με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου ετοιμάζονται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση. Η Αυξεντία με την Ελισάβετ θάβουν τα οστά στα μηνύματα, ενώ η καμπάνα χτυπάει για το Ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής.

Η συνέχεια την Κυριακή στο MEGA στις 22:40

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024