Αποχαιρέτησε τον Φερνάντες ο Βόλος και του ευχήθηκε τα καλύτερα
Μετά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο Βόλος αποχαιρέτησε τον Πάολο Φερνάντες που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.
Παρελθόν αποτελεί από τον Βόλο ο Πάολο Φερνάντες. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν το τελευταίο για τον Ισπανό άσο με τη φανέλα της ομάδας της Μαγνησίας και πλέον ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027.
Ο ίδιος ο Φερνάντες με ανάρτησή του τη Δευτέρα (14/11) είχε αποχαιρετήσει τον Βόλο και σήμερα η πρώην πλέον ομάδα του τον αποχαιρέτησε μέσω των social media, με ευχές για ό,τι καλύτερο στην καριέρα του. Στον 1,5 χρόνο που ο 24χρονος άσος φόρεσε τη φανέλα του Βόλου, μέτρησε 44 συμμετοχές με 9 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Φερνάντες θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα με την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» από την άδεια λόγω της διακοπής του Μουντιάλ και φυσικά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Ολλανδία για τη μίνι προετοιμασία.
Δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο, θα έχει από την 1η Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορεί να παίξει στο παιχνίδι με την Κηφισιά για το Κύπελλο ούτε φυσικά στα δύο πρώτα ματς του δεύτερου γύρου τα οποία θα γίνουν μέσα στο 2022, κόντρα σε Λαμία και Βόλο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.