
Λάρισα: Ζευγάρι για όσκαρ ατυχίας – Τράκαραν μεταξύ τους
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Οσκαρ ατυχίας διεκδικεί ένα ζευγάρι από τη Λάρισα, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας ο σύζυγος με την σύζυγο τράκαραν μεταξύ τους.
Το ασυνήθιστο αυτό συμβάν έγινε μέρα μεσημέρι, όταν επί της οδού Φαρσάλων περίπου στο ύψος του στρατοπέδου «Μπουγά», δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Η έκπληξη τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας, αλλά και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο, ήταν τεράστια, καθώς οι δυο τους είναι ανδρόγυνο.
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε μεγάλες ζημιές σε κανένα από τα δύο οχήματα, ωστόσο, θα έχουν να θυμούνται την ατυχία τους.
- Τζόνσον: «Πρέπει να προστατεύουν τον Γουεμπανιάμα, αλλιώς θα το κάνει μόνος του» (vid)
- Άρειος Πάγος: «Λευκός καπνός» για του τρεις Ευρωπαίους εισαγγελείς
- Αμφίπολη, 422 π.Χ.: Ο Κλέων εναντίον του Βρασίδα, η άλογη ελπίδα εναντίον της φρόνησης
- OnlyFans εναντίον Euphoria: Σφοδρές αντιδράσεις για την «σκύλα» Κάσι – «Eξευτελισμός, στερεότυπα»
- «Οδηγίες συστήματος» – Τι κρύβεται στους αόρατους κανόνες που υπακούν τα chatbot
- Πόθεν έσχες: Τα εκατομμύρια των καταθέσεων, οι επενδύσεις και οι οφειλές – Τι δήλωσαν τα πολιτικά πρόσωπα για το 2025




