Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο κριτής που της έκανε bullying στο GNTM

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο κριτής που της έκανε bullying στο GNTM

Την αποκάλυψη έκανε πρώην συνεργάτης του μοντέλου

Στις δύσκολες ημέρες που πέρασε όταν ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM αναφέρθηκε πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο τόνισε ότι δεχόταν bullying από ορισμένους συνεργάτες της, χωρίς ωστόσο να τους ονοματίσει, ενώ αποκάλυψε πώς από όλο αυτό που πέρναγε ψυχολογικά, απέκτησε και ένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα οδηγήθηκε και μέχρι το χειρουργείο.

«Ήταν εφιάλτης»

«Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά, γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα bullying στη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη. Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για λόγους, που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία».

Το πρωί του Σαββάτου (12/11) ο στενός συνεργάτης της, Παναγής Τζωρτζάτος, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για όλα όσα του έχει πει η Ηλιάνα από εκείνη την περίοδο.

Επίσης, αποκάλυψε τον κριτή με τον οποίο η Ηλιάνα είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα και οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν τεταμένες.

«Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο GNTM υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό», σημείωσε ο ίδιος.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024