Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδα lamiareport.gr ο οδηγός ενός αυτοκίνητου έπεσε πάνω σε πυροσβεστικό κρουνό που υπάρχει στο σημείο με αποτέλεσμα το νερό να τρέχει με μεγάλη πίεση προς τα πάνω, προκαλώντας χάος στο σημείο.
Οι άνθρωποι του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ που βρέθηκαν πολύ γρήγορα εκεί κατάφεραν να κλείσουν τον κρουνό, ενώ η Τροχαία από την πλευρά της κατέγραψε το συμβάν.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Δείτε τις φωτογραφίες με τον πυροσβεστικό κρουνό στη Λαμία:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας