Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Crown: Γιατί δεν θα δούμε τον Σπύρο Μπιμπίλα στη σειρά

The Crown: Γιατί δεν θα δούμε τον Σπύρο Μπιμπίλα στη σειρά

Όσοι είδαν το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου ίσως να παρατήρησαν ότι στους τίτλους τέλους, στους συντελεστές, υπάρχει το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, κυκλοφόρησε στο Netflix η 5η σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς «The Crown», που περιγράφει τη ζωή πίσω από τις κλειστές πόρτες του βρετανικού παλατιού.

Τα νέα επεισόδια του κύκλου, όπως και του επόμενου, προκάλεσαν αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ για όσα πρόκειται να δείξουν, κυρίως σε ό,τι αφορά την πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά και διχογνωμίες στους βασιλικούς συντάκτες.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τον Απόστολο Γκλέτσο στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Ωστόσο, όσοι είδαν το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, ίσως να παρατήρησαν ότι στους τίτλους τέλους, στους συντελεστές, υπάρχει το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος υποδύθηκε τον Γιάννη Λάτση.

Όμως, πουθενά στο επεισόδιο δεν εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, αφού η σκηνή όπου έπαιξε φαίνεται πως κόπηκε. Παρόλα αυτά, το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα εμφανίστηκε κανονικά στους τίτλους του πρώτου επεισοδίου.

Η εμπειρία του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σε συνέντευξή του στο okmag.gr για την εμπειρία που έζησε στα γυρίσματα του «The Crown».

«Γι’ αυτόν τον ρόλο η αλήθεια είναι ότι δόθηκε μεγάλη έκταση, αλλά ουσιαστικά είναι ένας μικρός ρόλος στη σειρά The Crown. Υποδύομαι τον Λάτση στη θαλαμηγό του Ωνάση, το γύρισμα έγινε στη θαλαμηγό Christina O. Παίζω για πέντε λεπτά έναν μικρό ρόλο, αλλά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη και διεθνής παραγωγή. Είναι σημαντικό για έναν Έλληνα να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή. Παρ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε αυτός ο ρόλος να σηματοδοτήσει την καριέρα μου. Απλώς, υπάρχει η αίγλη του ότι παίζεις στο Netflix» είπε.

Όσο για το πώς πήρε τον ρόλο, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε: «Τον ρόλο στο The Crown τον πήρα έπειτα από ακρόαση που έκανα και πέρασαν πολλοί ηθοποιοί που διεκδίκησαν τον ρόλο αυτό. Και παρόλο που δεν ξέρω καλά αγγλικά πήρα τον ρόλο.

» Η αλήθεια είναι πως για τους αλλοεθνείς που συμμετέχουν στη σειρά δεν τους ενοχλεί αν δεν μιλούν καλά αγγλικά ή αν έχουν προφορά. Το πρώτο πράγμα που είπα όταν με φώναξε η Λυδία Γεωργανά για την ακρόαση, ήταν ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά. Μου είπαν ότι δεν τους νοιάζει, απλώς έψαχναν κάποιον που να μοιάζει με τον Λάτση. Πήρα τον ρόλο γιατί θεώρησαν ότι μοιάζω στον Λάτση».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024