Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ορέστης Τζιόβας: Οι σεξουαλικές του εμπειρίες με τα δυο φύλα και η εξάρτηση από τις ουσίες

Ορέστης Τζιόβας: Οι σεξουαλικές του εμπειρίες με τα δυο φύλα και η εξάρτηση από τις ουσίες

Ο ηθοποιός μιλά ανοιχτά για όλα

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τους εθισμούς, τον τρόπο που τους ξεπέρασε, το διαζύγιό του, την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί και την ψυχοθεραπεία.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγρια Γη» μίλησε για το πώς πήρε τον ρόλο αλλά και για τα επαγγελματικά του.

«Φέτος πήρα εγώ τηλέφωνο, είπα έμαθα πως ετοιμάζεται το σίριαλ, σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε; Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω λίγο. Έχω υπάρξει και σε σειρά που έχει κοπεί. Είχα δεχθεί πρόταση παλιά για τηλεπαιχνίδι και αρνήθηκα. Πέρυσι ήρθε ξανά και δεν προχώρησε», είπε αρχικά.

«Τις κακές κριτικές τις λατρεύω, εκτός αν είναι κακεντρεχείς. Κάποιος είχε γράψει για εμένα «τι δουλειά έχει αυτός στο θέατρο; Γιατί είναι ηθοποιός ο Τζιόβας;», αποκάλυψε.

Στην ερώτηση εάν θα ξαναπαντρευόταν έδωσε μία… αφοπλιστική απάντηση: «Αν μου βρείτε νύφη, φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν απογοητεύτηκα, έγινε ξαφνικά, δεν μου αρέσει να μετανιώνω. Έχω σκεφτεί να αποκτήσω παιδί, όπως διάβασα, θα ήθελα να το μάθω πως να σκέφτεται και όχι τι να σκέφτεται».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ αλλά και στην πρόσφατη συνέντευξή του μέσω της οποίας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε ερωτικές επαφές και με άντρες και με γυναίκες.

«Έχω κάνει άλματα με την ψυχοθεραπεία, το χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι αυτό. Μίλησα ανοιχτά για τις επιλογές μου, για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα. Είναι πράγματα τα οποία μας «καίνε» και είναι ωραίο να μιλάμε για αυτά. Και για να φύγουμε λίγο από όλα αυτά τα στερεότυπα. Αν μπορώ να βοηθήσω άτομα που ζουν σε ένα ψέμα και έχουν κάνει οικογένειες και έχουν κλείσει ένα κουτάκι που το έχουν αφήσει στην άκρη… Δεν θεωρώ ότι χρειάστηκε ιδιαίτερη δύναμη για να μιλήσω γι’ αυτό το κομμάτι», σημείωσε.

Και συνέχισε μιλώντας για τους εθισμούς που είχε στο παρελθόν. «Το κομμάτι των απαγορευμένων ουσιών δεν με έχει στιγματίσει, βγήκα πιο δυνατός. Δεν είναι ο εθισμός, η εξάρτηση είναι το πρόβλημα και από τις ουσίες αλλά και από το αλκοόλ. Αν είχα νοσηλευτεί ή αν είχα κινδυνεύσει, αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήμουν και πιο γρήγορος».

Ο Ορέστης Τζιόβας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η νύχτα των μυστικών» στο θέατρο «Μπέλλος».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024