
Καταπέλτης ο Δαδακαρίδης: Σιχαίνομαι να βλέπω στην τηλεόραση ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοιο κακό
O ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση της 12χρονης
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε σε θέματα επικαιρότητας που τον σοκάρουν.
Ο ηθοποιός έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως προβάλλονται σε μεγάλο βαθμό ειδήσεις για εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει τη χώρα μας κι έχουν σχέση κυρίως με παιδιά.
«Στα δικαστήρια. Αν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε τους ανθρώπους, τότε μπορούμε να φτάσουμε στη βαρβαρότητα και να πούμε αυτός είναι και να τον αφήσουμε στην πλατεία του Συντάγματος και δείτε εσείς τι θα κάνετε με τον συγκεκριμένο κύριο. Όταν κάτι πάει στο δικαστήριο, οφείλει να το λύσει με τον τρόπο του. Το να είμαστε συνέχεια εμείς κοινωνοί του σκοταδιού και να βλέπω τη μούρη ενός ανθρώπου που έχει κάνει τέτοιο κακό στην τηλεόραση, εγώ δεν θέλω. Δεν θέλω! Για ανθρώπους που ακουμπούν παιδιά, σιχαίνομαι. Ζώα, παιδάκια, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.
»Δεν θέλω! Το κατάλαβα τη μία φορά και ποιος είναι. Ε κάθε μέρα δεν μπορώ να δω το ίδιο συγγνώμη. Γιατί να τον κάνω πρωταγωνιστή στη σκέψη αυτόν τον τύπο και να μην κάνω ανθρώπους και κάτι που θα εξελίξει την κοινωνία και τον πολιτισμό μου; Τις βαφτιστήρες μου, ανθρώπους που αγαπώ, τον σκύλο μου. Πρέπει να βλέπω αυτήν την αηδία; Τον άνθρωπο αυτόν;» είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.
Δείτε το βίντεο
- Βολιβία: Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ορυχεία παραλύουν την πρωτεύουσα Λα Πας και συγκρούονται με την αστυνομία
- Ισραήλ: Εθνικιστές έκαναν πορεία στην Παλιά Πόλη γιορτάζοντας την κατάληψη της Ανατολικής Ιερουσαλήμ
- Αϊτή: Τουλάχιστον 78 νεκροί σε σφοδρές συγκρούσεις συμμοριών στην πρωτεύουσα Πορτ-ο-Πρενς
- Ουκρανία: Στους 21 ανήλθαν οι νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο
- Ινδία: Μέρες τηλεργασίας εφαρμόζει το Νέο Δελχί καθώς αντιμετωπίζει ελλείψεις στα καύσιμα
- Η Χεζμπολάχ λέει πως στοχοποίησε στρατιωτικούς στο βόρειο Ισραήλ με drone