Οκτάι: Επίσκεψη στα κατεχόμενα για «επιθεώρηση»
Ο Οκτάι θα επισκεφθεί την περιοχή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του «προεδρικού» συγκροτήματος
Επίσκεψη στα κατεχόμενα σχεδιάζει την Τρίτη ο τούρκος αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι. Στόχος η επιθεώρηση του έργου της ανέγερσης του νέου «προεδρικού» συγκροτήματος, το οποίο έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων μεταξύ των τουρκοκυπρίων.
Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ενημερωτική ιστοσελίδα «Μπούγκιουν Κίμπρις», την οποία επικαλείται το ΚΥΠΕ, ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάϊ θα βρίσκεται την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στην κατεχόμενη Κύπρο και θα «επισκεφτεί το εργοτάξιο του («προεδρικού)» συγκροτήματος.
Διαβάστε επίσης: Δένδιας – Κασουλίδης: Νέα τετελεσμένα, το Κυπριακό και ο παραλογισμός της Τουρκίας
Ο κ. Οκτάϊ θα βρίσκεται στο νησί το πρωί της Τρίτης και θα επισκεφθεί πρώτα την περιοχή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του «προεδρικού» συγκροτήματος.
Μετά το εργοτάξιο θα μεταβεί στη Μόρφου
Αφού επισκεφτεί το εργοτάξιο, ο κ. Οκτάι θα μεταβεί στη Μόρφου όπου θα συναντηθεί με αντιπροσωπείες του «τουρκοκυπριακού συνδέσμου επιχειρηματιών Γυναικών (GİKAD)», του «συνδέσμου επιχειρηματιών γυναικών» και του «συνεταιρισμού Γυναικών».
Μετά τις συναντήσεις, ο κ. Οκτάϊ θα συμμετάσχει σε μια σειρά εγκαινίων, και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Ο κ. Οκτάϊ θα αποχωρήσει από τα κατεχόμενα μετά το τέλος των επαφών του.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Βρετανία: Γόνος πλούσιας οικογένειας δολοφόνησε την σύντροφό του με κουζινομάχαιρο
- Ο χυμός πορτοκάλι κάνει καλό αλλά δεν λειτουργεί σε όλους το ίδιο
- Ο αριθμός 485 λέει την αλήθεια: Οι Δήμοι χτίζουν ευρωπαϊκά δίκτυα
- Καλύβια: Το ελληνικό FBI ψάχνει περισσότερα στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα






