
Με Μουκουντί η προπόνηση της ΑΕΚ
Ο Αρόλντ Μουκουντί προπονήθηκε κανονικά με την ΑΕΚ.
Μία μέρα μετά την γκέλα στην Τρίπολη, η ΑΕΚ ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης (9/11) με τον ΟΦΗ.
Ο Αρόλντ Μουκουντί ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε για μέρες, ακολουθώντας το κανονικό μέρος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα. Ο Καμερουνέζος αμυντικός φώναξε παρών και ο Ματίας Αλμέιδα τον υπολογίζει για τον αγώνα με τους Κρητικούς.
Στα πιτς παραμένει ο Ντομαγκόι Βίντα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ θυμίζουμε, πως εκτός μάχης για περίπου τέσσερις μήνες θα είναι ο Νίκλας Ελίασον, που τραυματίστηκε σοβαρά χθες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
