Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 51χρονος που αγνοείτο στα Κερδύλια Όρη – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες.
Νεκρός εντοπίστηκε ο 51 ετών άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στα Κερδύλια Όρη, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Η σορός του εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς στο πλαίσιο αναζητήσεων, μετά και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Κατά πληροφορίες, βρέθηκε με τραύμα στον μηρό του, το οποίο πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από αλυσοπρίονο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του. Ανάμεσα σε άλλα εξετάζεται η εκδοχή να υπέστη τραυματισμό και να αφέθηκε στο σημείο τραυματισμένος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες.
Καθώς εκτιμάται ότι ο 59χρονος είναι πρόσωπο «κλειδί» για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του αλλοδαπού ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν φυσίγγια και γι’ αυτό συνελήφθη.
Συνελήφθη επίσης ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παρανόμως μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου