Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίνα Αδαμάκη: «Βρίσκεται εν ζωή», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Μίνα Αδαμάκη: «Βρίσκεται εν ζωή», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας

H ηθοποιός περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δεν έχει πεθάνει, όπως ήθελαν κάποια ρεπορτάζ

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν το μεσημέρι της Κυριακής (6/11) δημοσιεύματα, που ήθελαν την ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη να έχει φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα στα social media υπήρξαν αρκετά μηνύματα από συναδέλφους και θαυμαστές της που την αποχαιρετούσαν.

Ωστόσο, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του «Πρωινού» ξεκαθάρισε ότι η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Η ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας αλλά δεν έχει πεθάνει.

Δήλωσε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΕΗ: «Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα ότι ένα άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως δεν σας το επιβεβαιώνω και γράφω και στο Facebook να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται. Εντάξει έλεος!

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά για να γίνει ένα μεγάλο θέμα…

Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέλφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε».

Η ανάρτηση στο Facebook

Επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στον λογαριασμό του στο Facebook έγραψε: «Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024