Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Μου έκαναν bullying, με φώναζαν χοντρό, μπούλη και πατάτα»
Ο ταλαντούχος ηθοποιός έκανε αναδρομή στην παιδική ηλικία του και τις δύσκολες στιγμές που βιώσε.
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ με αφορμή την θεατρική παράσταση Μπεντ.
Το bullying σε μικρή ηλικία λόγω των κιλών του
O ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «έχω υποστεί bullying για τα κιλά μο και τώρα έχω υποστεί bullying επειδή έχω αδυνατίσει πολύ. Μου το λένε όλοι και λέω, παιδιά, ναι έχω αδυνατίσει. Δηλαδή παχαίνεις και σου λένε πως είσαι παχουλός, αδυνατίζεις και σου λένε πως έχεις αδυνατίσει. Ήμουν πολύ αδύναμος σαν παιδί και πιο μικρός, ψυχικά δεν είχα τόσο μεγάλο σθένος για να τους απαντήσω όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη, πατάτα και όλα αυτά».
Πρέπει να καταλάβουμε οτι το διαφορετικό δεν είναι μεμπτό
«Τώρα σκέφτομαι πως αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να τους αντιμετωπίσω και να τους απαντήσω με σθένος. Τώρα, ας πούμε, τα ακούω ή ακούω πως ένας άντρας ομοφυλόφιλος θέλει να ντύνεται γυναικεία και δεν πιστεύω ότι το 2022 συμβαίνουν όλα αυτά».
«Πρέπει να καταλάβουμε πια ότι το διαφορετικό είναι κάτι αποδεκτό τελείως και όχι μεμπτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και ότι θέλει, αρκεί να μην προσβάλλει τον άλλον» συμπλήρωσε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Γιορτή σήμερα 17 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα
- ΕKT: Κρατάει στάση αναμονής για αύξηση των επιτοκίων
- Δολάριο: Ο θρόνος του τρίζει, αλλά δεν γκρεμίζεται – Τι λένε οι αναλυτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442