
Ηράκλειο: 21χρονος κατήγγειλε τον προπονητή του για ασέλγεια
Τον περασμένο Απρίλιο είχε γίνει καταγγελία κατά του προπονητή για την άγρια κακοποίηση της συντρόφου του
Εκπαιδευτής σε άθλημα συνελήφθη στο Ηράκλειο μετά από καταγγελία που έκανε ενήλικας εκπαιδευόμενός του γιατί προχώρησε χωρίς τη θέληση του σε ασελγείς πράξεις, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, όπου φιλοξενούσε τον εκπαιδευόμενο αθλητή, ηλικίας 21 ετών.
Σύμφωνα με το creta24.gr, έγινε έρευνα στο σπίτι του και βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε βάρος του προπονητή 36 ετών είχε γίνει καταγγελία τον Απρίλιο για την άγρια κακοποίηση της συντρόφου του, ενώ φέρεται να την είχε χτυπήσει και με σκουπάκι.
Η σύλληψη του 36χρονου δεν αφορά στην καταγγελία από τον εκπαιδευόμενο αθλητή, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά την κατοχή ναρκωτικών.
- Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»
- Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα στο Γαλάτσι – Δείτε βίντεο
- Αχαΐα: Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο – Τον αφόπλισαν αστυνομικοί
- Αθήνα: Ποια είναι η μεγαλύτερη ευθεία στην Αθήνα – Γιατί θεωρείται «όαση» για τους οδηγούς
- Η λαμπερή θλίψη του «Fatherland» – Ένα road movie για τον Τόμας Μαν και την κόρη του
- Ελλάδα, Κύπρος Ιταλία και Ισπανία, αντιμετωπίζουν μείωση στη ζήτηση για καλοκαιρινά ταξίδια – Ποιος ο λόγος

