
Συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο: «Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για το μικρό μου αδελφό»
Μια συγκλονιστική συνέντευξη για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα όταν ήταν μικρός έδωσε σε δίκτυο της Αμερικής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Η επιρροή που ασκεί τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι έχει βοηθήσει γενικότερα όλη την πόλη.
Κι αυτό όχι μονάχα σε αθλητικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό, καθώς ο Γιάννης συνεισφέρει συνεχώς σε διάφορες φιλανθρωπικές ενέργειες, καθώς συνεχίζει να προσφέρει μαζί με τη σύντροφό του μέσα από τη δράση Milwaukee Diaper Mission.
Ο Greek Freak μίλησε σε ένα αμερικανικό δίκτυο για τα δύσκολα χρόνια του στην Ελλάδα, συγκλονίζοντας με τις αποκαλύψεις του.
«Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target… Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για το μικρό μου αδελφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
- Παραδόθηκε στις αρχές και συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 16χρονη στη Λιοσίων
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]
- Πέταξαν σορούς 50 βρεφών και 6 ενηλίκων σε νεκροταφείο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο





