
Συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο: «Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για το μικρό μου αδελφό»
Μια συγκλονιστική συνέντευξη για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα όταν ήταν μικρός έδωσε σε δίκτυο της Αμερικής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Η επιρροή που ασκεί τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι έχει βοηθήσει γενικότερα όλη την πόλη.
Κι αυτό όχι μονάχα σε αθλητικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό, καθώς ο Γιάννης συνεισφέρει συνεχώς σε διάφορες φιλανθρωπικές ενέργειες, καθώς συνεχίζει να προσφέρει μαζί με τη σύντροφό του μέσα από τη δράση Milwaukee Diaper Mission.
Ο Greek Freak μίλησε σε ένα αμερικανικό δίκτυο για τα δύσκολα χρόνια του στην Ελλάδα, συγκλονίζοντας με τις αποκαλύψεις του.
«Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target… Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για το μικρό μου αδελφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
- Grey’s Anatomy – Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης με 320 εβδομάδες στην κορυφή της Nielsen
- «Title decider»: Η Άρσεναλ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στο ματς της 20ετίας στην Premier League (pic, vids)
- Η… κατηφόρα της Τσέλσι, ο Ροσενιόρ και τα αρνητικά ρεκόρ
- Η μητέρα της Σαρλίζ Θερόν σκότωσε τον πατέρα της – «Δε με στοιχειώνει» λέει η σταρ
- Κρήτη: Ισχυρός σεισμός στο Λασίθι
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 26χρονου από τις Συκιές Θεσσαλονίκης


