
Τέλος το GNTM – Ποιο ριάλιτι θα το αντικαταστήσει
Το ριάλιτι μόδας ήρθε η ώρα να... ξεκουραστεί
Η μεγάλη απόφαση για το GNTM πάρθηκε από τους διευθυντές του STAR και το μόνο που μένει είναι οι τελικές ανακοινώσεις.
Το ριάλιτι μόδας, που φέτος δεν διανύει την καλύτερη σεζόν του, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να… ξεκουραστεί.
Διαβάστε επίσης: Γυμνές πόζες από Βιτινάρος και Γαλύφα στην πισίνα του GNTM – Mε το στόμα ανοιχτό οι διαγωνιζόμενες
Σύμφωνα με πληροφορίες το GNTM δεν θα βγει την επόμενη σεζόν μετά τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει αυτή την περίοδο.
Οι υπεύθυνοι κρίνουν ότι δύσκολα μπορεί να σωθεί η φετινή σεζόν και έτσι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον… αντικαταστάτη του.
Όπως όλα δείχνουν επικρατέστερο ριάλιτι για να αποτελέσει τη βάση της prime time από Σεπτέμβρη είναι το «First dates».
Το concept αναβιώνει, μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εστιατόριο, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και την αγωνία του πρώτου ραντεβού στα… τυφλά, με τον μετρ να εκτελεί ρόλο παρουσιαστή και τους σερβιτόρους ως βοηθούς.
- Η Lufthansa θα ακυρώσει 20.000 πτήσεις μικρών αποστάσεων για εξοικονόμηση καυσίμων
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μονακό
- Θρίλερ στην Κρήτη: Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας και το κινητό της 43χρονης – Το μυστήριο με το θάνατο του πρώην συντρόφου της
- Θρίλερ σε πτήση της United Airlines: Αναγκαστική προσγείωση λόγω πιθανής απειλής
- Ριάνα: Ντεμπούτο μόδας στο W για την εφτά μηνών κόρη της – Πάνα Dior και αντιδράσεις
- Μονακό: Οι οκτώ διαθέσιμοι παίκτες της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
