
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως «βιαστής με το τατουάζ» – Βαριές κατηγορίες
Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για την Πέμπτη. Ο 45χρονος φερόμενος ως «βιαστής με το τατουάζ» κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων έφθασε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης ο συλληφθείς για τον βιασμό στο Παλαιό Φάληρο. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε απευθείας στον ανακριτή σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.
Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι βιασμός, απόπειρα βιασμού και αρπαγή. Νωρίτερα, ο φερόμενος ως «βιαστής με το τατουάζ» δεν είχε απαντήσει στα ερωτήματα των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση.
Διαβάστε επίσης: «Δώσαμε το κλειδί του σπιτιού μας στην αστυνομία» λέει η μητέρα του βιαστή
Υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση ουσιών
Στη χρήση ναρκωτικών ουσιών φαίνεται πως απέδωσε τις επιθέσεις που έκανε εναντίον γυναικών στο Παλαιό Φάληρο ο 45χρονος Αλβανός που βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο βιαστής με το τατουάζ υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν τον βιασμό της 34χρονης και την απόπειρα βιασμού εναντίον μιας 24χρονης κοπέλας.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είχε νωρίτερα προμηθευτεί τα ναρκωτικά από την πλατεία Βάθη.
- Εκλογές: Η Ελλάδα στο δρόμο προς τις κάλπες και στο μικροσκόπιο διεθνών οίκων – Το εύρημα που ανάβει «φωτιές»
- Από τα μαθήματα ρωσικών στο κόμμα της Καρυστιανού – Είδε φως και… μπήκε ο Νίκος Ζιάγκος
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»


