Μέγκι Ντρίο: «Αυτά που κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή είναι τσίρκο»
«Έσφαξε» με το γάντι την κριτή του GNTM
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε τόσο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο και στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μόδας.
Μιλώντας για το bullying που εξομολογήθηκε πως δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της, σχολίασε: «Όσον αφορά τι δέχτηκε bullying; Τότε που την είχα κριτή και την έβλεπα κάθε μέρα, έλεγε συνέχεια ότι έχει βάλει κιλά και πως προσπαθούσε να έρθει στα κανονικά της. Θυμάμαι τα ταπεράκια της. Πώς μπορεί οι κριτές να δέχονται bullying; Εκείνοι κάνουν στις διαγωνιζόμενες».
- Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Μέγκι Ντρίο: «Με έβριζαν στα φανάρια, έλεγαν ότι μου άξιζε αυτό που έπαθα»
«Λόγω καλού management που έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε προβάδισμα. Σε σχέση με άλλους ανθρώπους, εκείνη κάθε χρονιά είναι κάπου και δεν πετυχαίνει σε αυτό το κάπου», σημείωσε ακόμη.
Στη συνέχεια, κάνοντας λόγο για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή, πέταξε τα «βέλη» της: «H Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει μπας και πάει από 12% στο 22%. Δεν θα κάνει και τίποτα άλλο. Αυτά που κάνει για εμένα είναι Cirque du Soleil».
«Το GNTM είναι μόνο η Βίκυ Καγιά. Η Έλενα Γαλύφα δεν μου ταιριάζει του χρόνου δεν θα είναι στο ίδιο πόστο. Βρεθήκαμε, κοιταχτήκαμε δεν μιλήσαμε. Στο GNTM θα έβαζα την Κάτια Ζυγούλη και την Βίκυ Κουλιανού», κατέληξε.
Δείτε το βίντεο
- «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την αυθεντικότητα» λέει η Ντακότα Τζόνσον περίπου γυμνή
- Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον θάνατο της εκπαιδευτικού – Οι αναφορές για bullying, τι λέει ο σύντροφός της
- Να «αγκαλιάσει» την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας θέλει ο Ολυμπιακός στο Παρίσι
- Ο Τσίπρας κρατά δυνάμεις εν μέσω πολέμου – Ξεκάθαρες οι διαχωριστικές γραμμές από Μητσοτάκη
- Προκρίθηκαν στους «16» του Indian Wells Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς
- Ένοπλη επίθεση στο σπίτι της Rihanna στο Μπέβερλι Χιλς: H 35χρονη άνοιξε πυρ με όπλο τύπου AR-15




